Akadálymentes logó

 

BURSA HUNGARICA 2019

Pályázati kiírás a felsőoktatási hallgatók („A” típusú) és a felsőoktatási tanulmányokat kezdő („B” típusú) fiatalok számára

A pályázatra Somogyjádon állandó bejelentett lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű fiatalok jelentkezhetnek.
A pályázat benyújtási határideje: 2018. november 6. (kedd), 16.30 óra
A pályázat benyújtásának helye: Somogyjádi Közös Önkormányzati Hivatal 7443.Somogyjád Kossuth Lajos utca 42.
Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a Támogatáskezelő kizárólag a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (a továbbiakban EPER - Bursa rendszer) kezeli a pályázatokat!  PÁLYÁZATOK BENYÚJTÁSA: Az EPER - Bursa rendszerben a pályázók a regisztrációt követően maguk rögzítik adataikat.

Az önkormányzathoz a pályázó által elektronikusan kitöltött és az EPER - Bursa rendszerből kinyomtatott, aláírt pályázati űrlapot kell benyújtani! A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes! A regisztrációs felület elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Azok a pályázók, akik már regisztráltak az EPER - Bursa rendszerbe, az előzőekben használt jelszóval tudnak belépni, új regisztráció NEM szükséges!

A pályázathoz tartozó dokumentumok:

Tuesday the 18th. Hosted by KoViSoft.Hu - Joomla Templates